Cześć
Z przyczyn ode mnie niezależnych, musiałem pożegnać się z forum opartym o phpBB by Przemo (które nie jest już od dawna rozwijane i aktualizowane). Dokonałem więc migracji na zwykłe phpBB 3. Migracja taka niesie za sobą spore ryzyko (utrata postów, utrata użytkowników, uszkodzenie bazy danych itp.. Na szczęście udało mi się uniknąć tych problemów.

Pozostał tylko jeden problem, a mianowicie Wasze hasła. W phpBB by Przemo hasła te były inaczej kodowane, niż są w phpBB 3. Dlatego też Wasze hasła nie działają. Proszę więc podczas logowania o skorzystanie z opcji "Zapomniałem hasła". Otrzymacie wówczas w mailu instrukcje resetu hasła. W razie problemów, proszę o kontakt ze mną pod adresem konraf@aztec.pl

FS Recorder v2

Jeśli masz problem sprzętowy i/lub programowy związany z FS, ten dział jest dla Ciebie. Proszę wybrać odpowiednią podkategorię tematyczną.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

krzyma81
Cadet
Cadet
Posty: 31
Rejestracja: pn 13 cze, 2011 12:58
Skąd jesteś: Puławy

FS Recorder v2

Post autor: krzyma81 »

Witam. Czy wiecie dlaczego nie można FS Recorder'a pobrać ze strony głównej https://fs-recorder.software.informer.com/2.1/ ??? Wywala mi błąd ostatnio (w załączniku) taki... jak klikam ok to wywala mi symulator. Ktoś coś może wie co się mogło stać???
Załączniki
błąd.jpg
błąd.jpg (31.4 KiB) Przejrzano 944 razy
Niebo jest naszym światem
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Posty: 2775
Rejestracja: czw 05 lut, 2004 09:41
Skąd jesteś: EPPO

Re: FS Recorder v2

Post autor: konraf »

Cześć

Masz wersję FSX Steam Edition?
Masz zainstalowane SimConnect?
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
krzyma81
Cadet
Cadet
Posty: 31
Rejestracja: pn 13 cze, 2011 12:58
Skąd jesteś: Puławy

Re: FS Recorder v2

Post autor: krzyma81 »

Mam wersję Microsoft Flight Simulator X: Acceleration
a simconenect nie mam zainstalowanego. Mam FSUpic tylko tez sie z tym cos porobiło... ;( wcześniej wszystko działało
Niebo jest naszym światem
jackot2
Cadet
Cadet
Posty: 3
Rejestracja: pt 21 sie, 2020 11:34
Skąd jesteś: Wroc

Re: FS Recorder v2

Post autor: jackot2 »

krzyma81
Cadet
Cadet
Posty: 31
Rejestracja: pn 13 cze, 2011 12:58
Skąd jesteś: Puławy

Re: FS Recorder v2

Post autor: krzyma81 »

jackot2 dzieki wielkie... pomogło i u mnie... swoją drogą nie wiem przez co to sie porypało... może przez Ezdok camera to sie zrobiło, po usunięciu go...
w kazdym razie dzieki wielkie :D
Niebo jest naszym światem
jackot2
Cadet
Cadet
Posty: 3
Rejestracja: pt 21 sie, 2020 11:34
Skąd jesteś: Wroc

Re: FS Recorder v2

Post autor: jackot2 »

Chyba raczej zdaje mi się po jakiejś aktualizacji 10 albo grafiki , u mnie się zacięło nagle i zacinało się parę razy a nic nowego nie instalowałem . Jak zrobiłem downgrade sterownika GTX to przestało się zacinać . A jak zatnie się znowu to wpisz inną cyfrę , analogicznie tą samą w tych dwóch miejscach . :lol:
ODPOWIEDZ